ACEM a participat la Electronica 2022

Asociația Companiilor din Industria Electronică din Moldova ACEM, reprezentată de Elena Maevski, coordonator de proiect, a participat în calitate de co-expozant la Târgul și Conferința Mondială pentru Electronice – Electronica 2022.

În acest an, industria electronică a Republicii Moldova a fost reprezentată de Agenția de Investiții (expozant principal), Invest Gagauzia, MDW – Moldovas deutschsprachiger Wirtschaftsverband, Giz Moldova și ACEM la cel mai important târg și conferință de electronice din lume – Electronica 2022. Evenimentul a avut loc în perioada 15-18 noiembrie 2022, la Munchen, Germania.

Principalele obiective ale acestei participări au fost: promovarea industriei electronice și a oportunităților de investiții în industria electronică, precum și integrarea IMM-urilor locale în lanțurile valorice globale. Promovarea facilitatilor oferite de ZEL, Moldova IT Park, precum și stabilirea de contacte și parteneriate cu companii din Germania și străinătate.

La târg, echipa noastră a avut oportunitatea de a întâlni reprezentanții companiilor, asociațiilor din industria electronica, iar în timpul discuțiilor au fost abordate cele mai actuale subiecte ale industriei electronice din întreaga lume.

Vă mulțumim că ne-ați vizitat în Hall A1, Stand 560.  Apreciem interesul dumneavoastră pentru industria electronică din Moldova.

Așteaptă cu nerăbdare să ne întâlnim la următorul târg.

Pentru mai multe detalii despre echipa noastră accesați linkul de mai jos: : https://acem.glueup.com/event/electronica-2022-64787/

Participarea la acest eveniment a fost organizată cu sprijinul Proiectului „Întreprinderi și Comune Puternice pentru Moldova” finanțat de Ministerul German pentru Cooperare Economică și Dezvoltare (BMZ) și co-finanțat de Uniunea Europeană și Biroul de Cooperare al Elveției (SDC). Proiectul este implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei (GIZ), în parteneriat cu Cancelaria de Stat a Republicii Moldova.