Devino

Membru ACEM

Companiile care activează în domeniul industriei electronice, inclusiv microelectronică, nanotehnologii, sisteme încorporate (embedded), software, R&D, EMS - sunt invitate să se alăture Asociației pentru a sprijini dezvoltarea și creșterea competitivității sectorului industriei electronice.

Membrii se obligă să respecte prevederile Statutului și hotărârile organelor de conducere ale asociației. Calitatea de membru este benevolă, personală și inalienabilă.

Opțiuni de participare în calitate de membru ACEM

Membrii cu drepturi depline (cu drept de vot deliberativ)

  • Membru cu drepturi depline Gold
  • Membru cu drepturi depline

Membrii asociați (achită cotizații anuale reduse și participă la dezbaterea chestiunilor și problemelor Asociației cu drept de vot consultativ)

Membru asociat. Destinat:

  • Instituțiilor de învățământ de profil
  • Întreprinderilor Mici și Mijlocii
  • Afacerilor timpurii până la trei ani, cu o echipă de maximum 10 persoane, care nu este o filială a unei corporații multinaționale

Cotizația de membru diferă în dependență de tipul de participare în calitate de membru.

Devino membru ACEM urmând 3 pași simpli:

Completați formularul de membru de mai jos (online sau PDF) și expediați-l la info@acem.md Odată depus, cererea dvs. va fi transmisă Consiliului de Administrare pentru aprobare. În cazul in care va fi nevoie de detalii suplimentare, un membru al echipei ACEM Vă va contacta.

1

În termen de 30 zile de la data depunerii cererii, va fi emisă o decizie argumentată de admitere sau de respingere a solicitantului. Odată aprobat de Consiliul de Administrare, va fi emisă o Scrisoare de bun venit și factura pentru cotizația de membru.

2

Imediat ce factura a fost achitată, noul membru se poate bucura pe deplin de toate beneficiile și serviciile oferite de ACEM.

3

Devino membru!

Descarcă formularul de aderare.

Devino membru!

Descarcă formularul de aderare.

Date Esențiale

22
Membri ACEM
$ 70 milioane
Cifra de afaceri a membrilor ACEM
+2000 persoane
ACEM angajează