PROIECTARE PCB, STRUCTURĂ PCB, PROIECTARE CASE, TESTARE, PRODUCȚIE, ASAMBLARE

Led Market

Led Market a fost înfiinţată în anul 2004 şi a crescut odată cu dezvoltarea noilor tehnologii de iluminare LED. Pe piaţa R. Moldova suntem pioneri în acest domeniu cu o vastă experienţă în elaborarea şi fabricarea produselor de iluminat LED. 

Produce

Producerea copurilor de iluminat cu Led.

Producerea de PCB. Cu ajutorul tehnicii SMT producem PCB-uri pentru toate categoriile de produse. Linie de producere a surselor de alimentare:  Iluminare casnică, Iluminare pentru oficii, Iluminare comercială, Iluminare industrială, Iluminare decorativă, Iluminare stradală, Iluminare pentru creșterea plantelor. Cercetare si dezvoltare.

Tipuri de producție

• Proces SMT (SMT pentru Produse Electronice cu o capacitate de producție care permite asamblarea a peste 40 de componente montate la suprafață)

• Echipament de dispensare (Echipament de dispensarea lichidelor cu unu sau mai multe componente pentru majorarea nevilului de protectie (IP) a produselor)

• Echipament de sudură si formare a corpurilor de iluminat

• Microscoape electronice cu majorare 2000x pentru cercetarea riguroasa a proceselor de sudura a ledurilor căt și cercetarea cristalelor led la propriu -Laborator dotat cu echipamente de testare si masuratori precum lumenul, factorul de eficienta, temperatura culorii, indicele de redare a culorii, puterea, tensiunea. Cu dispozitivele goniofotometrice utilizate pentru LED-uri, se fac măsurători precum distribuția intensității luminii și unghiul cipurilor LED. Luminozitatea, omogenitatea luminozității și proprietățile culorilor sunt măsurate cu ajutorul dispozitivelor de măsurare a luciului.

Servicii

Proiectare PCB, Layout PCB, Proiectare desing interior Led , Testare, Producere, Asamblare corpuri de iluminat cu LED

Forța de lucru

Echipa Led Market este formata din 8 departamente cu 62 de angajați:

  1. Comercial;
  2. Financiar & Vânzări;
  3. R&D;
  4. Producere;
  5. Instalare;
  6. Centru de reapratie si mentenanta;
  7. Achiziții și logistică;
  8. Proiectare și grafica.

Fiecare departament este condus de specialiști cu înaltă calificare în domeniul de activitate, manager de vânzări cu mai mult de 10 ani de experiență, ingineri cu studii superioare și personal calificat în producția de iluminat Led.

Infrastructura

  • Spațiu pentru birouri – 180 m2
  • Spațiu comercial – 250 m2 (2 magazine locale)
  • Depozit pentru materia primă – 1000 m2
  • Depozit produse finite – 2500 m2
  • Secția de producere în 2 nivele – 650 m2
  • Showroom – 275 m2

Contact rapid

Web: www.ledmarket.md
www.ledmarket.eu
Email: info@ledmarket.md
trade@compuvad.com
Telefon: (+373) 60 886 600
(+373) 78 893 738
(+373) 69 777 726
Adresă: Chișinău, str. Muncesti 801
Chișinău, str. Bulevardul Moscova 21